TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Miniquiz: Osprey Militaire Historie Kalender 2016

Osprey Publishing is een in militaire historie gespecialiseerde uitgever uit Oxford in Engeland. De meestal uitgebreid geïllustreerde publicaties gaan over militaire onderwerpen uit alle tijdperken. De Tweede Wereldoorlog komt uitgebreid aan bod in honderden titels. De boeken zijn verkrijgbaar op de website van de uitgever, maar bijvoorbeeld ook bij Bol.com.

Jaarlijks brengt de uitgever ook een geïllustreerde kalender uit. De kalender bevat 12 illustraties uit recente publicaties van Osprey, waaronder werk van illustratoren als Peter Dennis, Graham Turner, Steve Noon en Howard Gerrard. Afgebeeld zijn gebeurtenissen uit de militaire wereldgeschiedenis, waaronder vijf wapenfeiten uit de Tweede Wereldoorlog.



Wilt u deze mooie kalender bij je bureau hebben hangen? STIWOT mag er van Osprey vijf weggeven. Het enige dat u moet doen om kans te maken op een exemplaar is het beantwoorden van drie vragen in een speciale quiz. U heeft de kalender uiteraard niet nodig bij het beantwoorden van de quiz.

Deelnemen kan tot en met woensdag 3 februari. De kalenders worden onder de goede inzendingen verloot. De winnaars ontvangen na 3 februari bericht via e-mail.

Klik hier om mee te doen!

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: Go2War2.nl
  • Gepubliceerd op: 24-01-2016 13:16:52