TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Zondagvideo: WW2 Nation in Berlijn I

Vloggers op YouTube genieten een groeiende populariteit. De vlogs van de Britten Ross Corbett en Lawrence Waller vallen op tussen het grote aanbod. Op hun videokanaal WW2 Nation nemen ze hun kijkers mee naar de locaties in Europa die herinneren aan de Tweede Wereldoorlog.



De mannen zijn geen historici, maar enthousiastelingen met een grote passie voor de geschiedenis van WO2. Hun filmpjes zien er echter professioneel uit met mooie opnamen van de historische plaatsen die ze bezoeken. De maand februari staat in het teken van hun bezoek aan Berlijn.

In hun eerste video over Berlijn starten de Britse vrienden hun dag bij de Brandenburger Tor om vervolgens de Reichstag, het Sovjetmonument in Tiergarten en de Flaktoren in park Humboldthain te bezichtigen. Ze dineren op de locatie waar zich eens de binnenplaats van Hitlers rijkskanselarij bevond en eindigen de dag met een avondwandeling door de stad.

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: WW2 Nation
  • Gepubliceerd op: 14-02-2016 08:00:00