TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Zondagvideo: WW2 Nation in Berlijn III

Vloggers op YouTube genieten een groeiende populariteit. De vlogs van de Britten Ross Corbett en Lawrence Waller vallen op tussen het grote aanbod. Op hun videokanaal WW2 Nation nemen ze hun kijkers mee naar de locaties in Europa die herinneren aan de Tweede Wereldoorlog.



De mannen zijn geen historici, maar enthousiastelingen met een grote passie voor de geschiedenis van WO2. Hun filmpjes zien er echter professioneel uit met mooie opnamen van de historische plaatsen die ze bezoeken. De maand februari staat in het teken van hun bezoek aan Berlijn.

In hun derde vlog vervolgen ze hun verblijf in Berlijn met een bezoek aan het voormalige hoofdkwartier van Görings Luftwaffe en het Anhalter Bahnhof en zijn schuilbunker. Vanuit een luchtballon bekijken ze de stad van boven. Verder bezichtigen ze ook het vroegere propagandaministerie van Goebbels en de Invaliden begraafplaats.

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: WW2 Nation
  • Gepubliceerd op: 28-02-2016 08:00:00