TracesOfWar heeft jouw hulp nodig! Wij missen foto's van belangrijke bezienswaardigheden in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Duitsland. Stuur uw foto's in naar input@tracesofwar.com en wordt gepubliceerd!

STIWOT stapt over op nieuw forum

Per 1 december gaan we overstappen op een nieuw forum.

We stappen over omdat het huidige forum met de daarin gebruikte techniek tegen de top van zijn kunnen begint te komen. Ook willen we graag bepaalde functies in het nieuwe forum gaan gebruiken die het oude niet bezat voornamelijk op het gebied van controle en onderhoud. Het nieuwe forum kan ook makkelijker grote hoeveelheden berichten bewaren, waardoor het verwijderen van onderwerpen minder snel zal gebeuren.

Vanaf 1 december zal er op de plaats van het oude forum (www.stiwot.nl/forum) dus een nieuw forum staan waar u zich opnieuw dient aan te melden (onze excuses hiervoor). De berichten uit het oude forum zullen ook niet worden meegenomen in het nieuwe. Wilt u een lopende discussie voortzetten dan verzoek ik u middels kopiŽren en plakken berichten in het nieuwe forum in te geven. We zullen het oude forum nog een tijdje op een andere url laten draaien, maar hier zal niks meer gepost mogen worden. De locatie van het oude forum zal bekend worden gemaakt op 1 december.

De wijziging van forum is wederom een grote stap voorwaarts en brengt STIWOT weer op een hoger niveau. Wij hopen dat iedereen de kleine problemen die deze overstap met zich mee zal gaan brengen voor lief neemt en massaal gebruik gaat maken van het nieuwe forum. Ook in de nieuwsbrief van 1 december zal het nieuwe forum worden gepresenteerd. Dus nog even wachten tot 1 december en dan is het zover...

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 05-11-2002 00:00:00