Het Grote 40-45 Boek voordelig geprijsd

Op 21 oktober 2016 is een compacte en voordelig geprijsde uitgave verschenen van 'Het Grote 40-45 Boek'.

'Het Grote 40-45 Boek' is een onontkoombare klassieker binnen de oorlogsfotografie. Deze bestseller bevat een omvangrijke selectie fotoís uit de internationaal vermaarde collectie van het NIOD en andere Nederlandse en buitenlandse oorlogsarchieven. Nog altijd komen in archieven en privťcollecties onbekende fotoís uit de Tweede Wereldoorlog boven water. Dit intrigerende boek is het resultaat van uitvoerig historisch onderzoek. De fotoís geven een bijzonder en indringend beeld van de Tweede Wereldoorlog in al zijn aspecten.

Verrassend is het grote aantal kleurenfotoís. Het zijn immers de zwart-witbeelden van de oorlogsjaren die voortleven in de herinnering en die de beeldvorming van de Tweede Wereldoorlog sterk bepalen. Daarnaast zijn recent ontdekte amateuropnamen van Nederlandse, Duitse en geallieerde kant opgenomen. Deze fotoís bieden een directe kijk op terreur, strijd en vervolging, en op het alledaagse leven, dat ook in oorlogstijd gewoon doorging.

'Het Grote 40-45 Boek' is een klassieker binnen de oorlogsfotografie. Nu uitgegeven in een handzaam formaat en bijzonder aantrekkelijk geprijsd.Over WBOOKS
WBOOKS is uitgever van geÔllustreerde boeken op het gebied van geschiedenis en kunst. De wortels van de uitgeverij gaan terug tot 1836. De boeken verschijnen veelal in samenwerking met grote musea, archieven en andere partners. WBOOKS is tevens uitgever van Museumtijdschrift, het grootste kunsttijdschrift van Nederland en het digitale platform museumtijdschrift.nl.

Het Grote 40-45 Boek
ISBN: 9789462581715
Meer informatie over dit boek
Bestel nu bij Bol.com
Het Grote 40-45 Boek

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: WBOOKS
  • Gepubliceerd op: 10-11-2016 10:57:26