TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Archeologische opgraving Kamp Vught

Opgegraven strijd. Archeologie van de oorlog is een expositie van Het Noordbrabants Museum in ‘s-Hertogenbosch, te zien t/m 14 mei 2017. Bezoekers aan de tentoonstelling Opgegraven strijd. Archeologie van de oorlog worden aan de hand van objecten en multimediale presentaties wegwijs gemaakt in de oorlogsarcheologie van de Steentijd tot de Koude Oorlog.

Van 1 t/m 5 maart doen archeologen Ivar Schute en Jobbe Wijnen onderzoek op een deel van het kampterrein. Dagelijks geeft een van de onderzoekers een presentatie om 13.00 uur (toegang inbegrepen bij de entree tot het museum).

Tijdens de expositie ontvangen volwassen bezoekers aan de balie van NM Kamp Vught een kaartje dat € 3,00 korting biedt bij bezoek aan Het Noordbrabants Museum. Op vertoon van het entreeticket van dit museum ontvangen volwassen bezoekers € 3,00 korting op de entree van Nationaal Monument Kamp Vught. In beide musea is de entree gratis met Museumkaart.

Gebruikte bron(nen)