Atlantikwall-museum presenteert Lost Places tour

Hoek van Holland, het Atlantikwall-museum presenteert het nieuwste arrangement: Lost Places tour: dwaal af naar het gangenstelsel en beklim de Zeetoren.

De deelnemers van het Lost Places arrangement hebben toegang tot de volgende locaties: het Atlantikwall-museum, de MarKo stand bunker en het gangenstelsel van het Noordelijk Vineta terrein en de Zeetoren.
In het Atlantikwall-museum aan de Noorderpier wordt het complete verhaal van de Atlantikwall verteld. Dwaal vervolgens door de gangen onder de grond van het hoofdkwartier van Duitse de kustartillerie de bezoek diverse ondergrondse bunkers. Hier onder de grond lijkt de tijd stil te hebben gestaan. In de Zeetoren, een oude Duitse radarbunker kunt u onder begeleiding de toren beklimmen en genieten van het uitzicht over het Verdedigingspark. Bij restaurant Grumpies in de Zeetoren krijgt u op vertoning van uw ticket een 2e kopje koffie gratis.

Deze unieke Lost Places tour in het Noordelijke Vineta terrein is alleen mogelijk tussen 20 Mei en 15 juli in verband met de aanwezigheid van vleermuizen. De deelnemers moeten zelf een zaklamp meenemen, want de bunkers zijn niet of heel slecht verlicht. Het betreden van bunkercomplex is op eigen risico van de deelnemers en er wordt geadviseerd om stevige schonen aan te trekken en de kleding kan vies worden. De deelnemers moeten er wat voor over hebben, maar beleven dan wel een unieke ervaring.

Voor 20 Mei zijn nog enkele tickets beschikbaar, verder nog voor zondag 3 juni, zaterdag 16 juni, zondag 24 juni en zondag 15 juli. Meer informatie en online boeken via de site: https://www.atlantikwall-museum.nl/rondleidingen--excursies.html.

Gebruikte bron(nen)