Samenvoegen van Go2War2.nl met TracesOfWar.nl

Op 27 april 2000, ruim achttien jaar geleden, zag Go2War2.nl het levenslicht. Deze website, met artikelen over de Tweede Wereldoorlog, zou later leiden tot de oprichting van STIWOT. De stichting die niet alleen die website zou beheren, maar ook vele anderen zou lanceren. Naast Go2War2.nl volgde Oorlogsmusea.nl, een website met de musea over de Tweede Wereldoorlog in de Benelux en NormandiŽ. Al snel zou deze website uitgroeien tot TracesOfWar.nl, met niet alleen musea, maar ook monumenten, begraafplaatsen en bezienswaardigheden.

WO2Actueel.nl bracht u het actuele nieuws over de Tweede Wereldoorlog. Met nieuwsberichten en vele fotoreportages. WW2Awards.com gaf u een overzicht van de onderscheidingen en de dappere (of infame) mannen en vrouwen die deze mochten ontvangen. In al deze jaren lanceerde we websites die onderling steeds meer naar elkaar linkten voor extra informatie. Je kon van website naar website en zo vele duizenden pagina's aan informatie vinden.

Het werd tijd om al deze informatie te bundelen op ťťn website, zodat alles nog beter met elkaar in verband gebracht kan worden. Na WO2Actueel.nl in april 2017 en WW2Awards.com in september dat zelfde jaar, volgt nu het samenvoegen van onze oudste website, Go2War2.nl, met TracesOfWar.nl.

STIWOT en TracesOfWar.nl zijn al die jaren opgebouwd door honderden vrijwilligers. Momenteel werken er meer dan 60 vrijwilligers aan onze website. Wij hopen met het samenvoegen van onze websites een nog groter publiek te kunnen bedienen en nog vele jaren zo door te gaan.

Heeft u zelf interesse om een bijdrage te leveren aan onze website? Neem dan contact met ons op!

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 25-12-2018 10:04:28