TracesOfWar heeft jouw hulp nodig! Wij missen foto's van belangrijke bezienswaardigheden in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Duitsland. Stuur uw foto's in naar input@tracesofwar.com en wordt gepubliceerd!

Met korting naar Museum Bevrijdende Vleugels in Best

TracesOfWar.nl begint een samenwerking met Museum Bevrijdende Vleugels in Best. Via onze website is het mogelijk om toegangskaartjes voor het museum met korting te bestellen. Volg daarvoor de link in de banner hiernaast. TracesOfWar.nl is blij dat we op deze manier onze bezoekers 25% korting kunnen bieden op de kassa-entreeprijs.

Daarnaast is op de website van het museum nu ook een kaartje te zien met bezienswaardigheden in de buurt. Dit kaartje, waarvan hieronder een kopie staat, is compleet interactief en wordt gevoed door de gegevens van TracesOfWar.nl. Door deze techniek is het voor andere websites mogelijk om onze interactieve kaartjes te gebruiken. Het beheer daarvan wordt geheel automatisch door onze eigen systemen en vrijwilligers verzorgd. Het museum hoeft zich in dit geval niet druk te maken over de inhoud van het kaartje. Ook interesse? Neem contact met ons op!Gebruikte bron(nen)