TracesOfWar heeft jouw hulp nodig! Wij missen foto's van belangrijke bezienswaardigheden in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Duitsland. Stuur uw foto's in naar input@tracesofwar.com en wordt gepubliceerd!

Remember September bij Bevrijdende Vleugels

September 1944, operatie Market Garden is begonnen en Nederland is op weg om bevrijd te worden. Deze indrukwekkende strijd herdenken we elk jaar met een bijzonder evenement. Remember September is een uniek evenement voor jong en oud. Bij aankomst krijgen alle kinderen een eigen stempelkaart waarop zij soldatenstempels kunnen verzamelen door het voltooien van opdrachten die verspreid zijn over het gehele terrein.

Remember September is ooit begonnen als een klein evenement, en inmiddels uitgegroeid tot de drukste dag van het jaar voor Bevrijdende Vleugels. Tankdemoís, rijden in WO2 voertuigen, een kinderstormbaan en live veldslagen zijn maar enkele activiteiten van ons uitgebreide programma.

Dit event is ieder jaar weer uitverkocht! Ook dit jaar zijn er maar 400 kaarten beschikbaar. Wil jij hierbij zijn? Koop dan snel je tickets. De eerste 100 verkochte tickets krijgen een GRATIS rondrit in een legervoertuig over het terrein. Het evenement wordt gehouden op 15 september van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Let op: Voor dit evenement gelden andere tickets, deze zijn alleen te verkrijgen via deze link, niet via de banner hiernaast.


Foto's: Museum Bevrijdende Vleugels

Gebruikte bron(nen)