Op ontdekkingsreis naar historische bezienswaardigheden? Download de TracesOfWar-app direct in Google Play of in de Apple App Store.

Partner: Just Publishers

Just Publishers is een jonge, onafhankelijke uitgeverij die het plezier in het maken en uitgeven van boeken uitstraalt. Dit komt tot uiting in de keuze van onze titels, de inhoud en de herkenbare vormgeving. Er wordt dan ook nauw samengewerkt met een vast team redacteuren en vormgevers. Met drukkers zijn afspraken gemaakt om snel te kunnen leveren.

Just Publishers wil boeken uitgeven die ťcht gelezen worden. Het accent ligt daarbij op non-fictie. In de afgelopen jaren werd een helder en overzichtelijk fonds ontwikkeld met daarin de volgende 5 lijnen:

Actualiteit
Sport
True Crime
Muziek
Historie

Just Publishers kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak en directe lijnen. We kunnen dus snel beslissen en doorschakelen. Dat betekent voordeel voor onze auteurs, onze afnemers en vooral voor onze lezers.

Just Publishers is aangesloten als Integraal Fonds bij het Centraal Boekhuis. Onze boeken worden in Nederland bij de boekhandel verkocht door Aquarius Boekverkoop te Driebergen. In Vlaanderen is Mythras Books te Antwerpen onze verdeler.