Op ontdekkingsreis naar historische bezienswaardigheden? Download de TracesOfWar-app direct in Google Play of in de Apple App Store.

East Midlands Vliegpark

East Midlands Aeropark is een luchtvaartmuseum naast East Midlands Airport. Met vliegtuigen uit vervlogen jaren te zien, is dit het perfecte dagje uit voor gezinnen, stelletjes en luchtvaartenthousiastelingen. Met een perfect uitzicht over de luchthaven, kunt u zitten en kijken naar de aankomende, bewegende en vertrekkende vliegtuigen. Het Aeropark heeft toilet- en winkelfaciliteiten, waar souvenirs, warme en koude dranken en lichte snacks worden verkocht. Het Aeropark is het hele jaar door beschikbaar voor groepsbezoeken, geschikt voor scholen, scoutingsgroepen, autoliefhebbersgroepen, fotografen en nog veel meer. We houden soms speciale evenementendagen, zodat u hier meer over te weten kunt komen via onze sociale-mediasites (Facebook en Instagram), evenals op onze website. Onze site is volledig toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen en ons geweldige team van vrijwilligers staat altijd klaar om te helpen. Helaas kunnen we vliegtuigen alleen op speciale evenementendagen openen zodat het publiek naar binnen kan kijken, omdat dit afhankelijk is van de aanwezigheid van vrijwilligers. We hebben ook een feestzaal op het terrein die beschikbaar is voor privťverhuur voor een scala aan verschillende evenementen, waaronder: verjaardagen, doopfeesten, vergaderingen en filmvertoningen.

Dit museum heeft op dit moment 24 vliegtuigen tentoongesteld. Ook zijn er motoren, foto's en andere voorwerpen. Op het terrein staat ook een origineel Romney gebouw uit de Tweede Wereldoorlog.

Voor de actuele bezoekersinformatie, kunt u terecht op de website van het museum.

Heeft u zelf meer informatie over deze locatie? Lever het aan!

Gebruikte bron(nen)

  • Tekst: East Midlands Aeropark & Fedor de Vries
  • Foto's: East Midlands Aeropark

52.833035, -1.346324