TracesOfWar heeft jouw hulp nodig! Wij missen foto's van belangrijke bezienswaardigheden in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Duitsland. Stuur uw foto's in naar input@tracesofwar.com en wordt gepubliceerd!

Fort MacArthur Museum

Het museum bij het fort vertelt de geschiedenis van de verdediging van de havens van Los Angeles door het Amerikaanse leger in de periode 1914-1974.
In 1985 werd het museum opgericht en bevindt zich nu in de gangen en zalen van de historische Battery Osgood-Farley. In het museum krijgt men een goede indruk van de ontwikkelingen van de Amerikaanse kustlijn verdedigingen tegen een mogelijk invasie.

De kamers, zalen en gangen van het museum bevat een groot aantal tentoonstellingen en displays, zoals: de geschiedenis van Los Angeles haven verdedigingen, het thuis-front in Los Angeles tijdens beide Wereldoorlogen, Burgerwacht, het Amerikaanse Pacific Theater met militaire campagnes, de Amerikaanse Luchtverdedigingen en de belangrijke rol van Los Angeles als militaire haven voor zowel de landmacht en de marine.

Voor de actuele bezoekersinformatie, kunt u terecht op de website van het museum.

Heeft u zelf meer informatie over deze locatie? Lever het aan!

Gebruikte bron(nen)