Op ontdekkingsreis naar historische bezienswaardigheden? Download de TracesOfWar-app direct in Google Play of in de Apple App Store.

Remember September: Het WO2 event voor Jong en oud!

Jaarlijks vind bij museum Bevrijdende Vleugels het Remember september event plaats. De afgelopen jaren is dit evenement uitgegroeid tot een meerdaags event, waarbij de activiteiten zeer divers zijn opgezet. Rondritten in legervoertuigen, live veldslagen door tientallen re-enactors en de wapendemo's, het zijn slechts enkele van de vele dingen die deze dagen te doen zijn.
Voor het eerst dit jaar is het event verspreid over 3 dagen, waarbij de vrijdag gericht is op echte WO2 fanaten, met een lezing, wandeling en fietstocht. Op de zaterdag en zondag vinden de meeste activiteiten plaats, met als kers op de taart dit jaar voor het eerst een heuse militaria markt. Deze markt en het Remember September event zijn samen en los te bezoeken.

Een kort overzicht van de activiteiten die 18 en 19 september plaatsvinden zijn:

Rondritten in legervoertuigen - live veldslagen - wapendemo's - originele uniformen en uitrustingen - originele wapens - mini tanks - expositie bodemvondsten
Speciaal voor de kleine soldaatjes: Noodbivak met leuke opdrachten - soldatenstempels verzamelen - speurtocht - survivalbaan

Kijk op www.bevrijdendevleugels.nl voor de volledige programmering en de tickets.

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: Museum Bevrijdende Vleugels
  • Gepubliceerd op: 04-08-2021 11:25:43