TracesOfWar heeft jouw hulp nodig! Wij missen foto's van belangrijke bezienswaardigheden in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Duitsland. Stuur uw foto's in naar input@tracesofwar.com en wordt gepubliceerd!

Museumweekend 2016 bij Museum Bevrijdende Vleugels

Op zaterdag 2 en zondag 3 april is het jaarlijkse evenement vanwege de nationale museumweek, maar nu wat vroeger. Op beide dagen van 10:00 tot 17:00 uur, zullen extra binnen Ė en buiten activiteiten voor oud en jong worden georganiseerd op het museumterrein van Museum Bevrijdende Vleugels te Best aan de Sonseweg.

Bezoekers kunnen meerijden in voertuigen van Wheels gedurende een terreinrondrit. De radiografisch bestuurbare tanks van RCAGH rijden weer en er bevinden zich re-enactors van Krasny Oktjabr, een Sovjet Rode Leger re-enactmentgroup uit Nederland op en rond onze rijdende T34 tank.

Tentoonstellen privť-verzameling
Tijdens het museumweekend in april stelt het museum verzamelaars van spullen uit de WO2 (gratis) in de gelegenheid om een deel van hun eigen collectie tentoon te stellen in ťťn van de hallen en het publiek daarover iets te vertellen. Aan deelname zijn strikte voorwaarden verbonden. Voor aanmelden of informatie over de voorwaarden mail naar info@wingsofliberation.nl.

Gebruikte bron(nen)