TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Na succes militariabeurs Bedum herhaling op zaterdag 19 november 2016

Groningen - Na het succes van de verkoop- en ruilbeurs voor allerhande militaria heeft de organisatie besloten om op zaterdag 19 november 2016 de militariabeurs opnieuw te organiseren. Tijdens de militariabeurs zullen er meerdere zalen worden geopend zodat meer handelaren hun waar kunnen uitstallen.



Op de beurs in Bedum zal de mogelijkheid worden aangeboden om militaria, zoals emblemen, uniformen, badges, medailles, documentatie, uitrustingsstukken, bajonetten etc. te ruilen of te kopen. Ook zullen er stands aanwezig zijn van diverse historische verenigingen.

De beurs begint om 09:00 uur en is te bezoeken in het Trefcentrum in Bedum, Professor Mekelstraat 1-5. De entree voor de beurs is 3,00 euro. Na de beurs is er gelegenheid om het Canadian Allied Forces 1940 – 1945 oorlogsmuseum in Groningen kosteloos te bezoeken (Ulgersmaweg 51, 9731 BL Groningen).

Gebruikte bron(nen)