TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

STIWOT bestaat 15 jaar!

Vandaag, 15 jaar geleden, werd STIWOT opgericht. In de statuten werd opgenomen dat STIWOT ten doel heeft: "het bevorderen van de kennis over de Tweede Wereldoorlog, niet alleen militair, maar ook in de meest uitgebreide context, zoals op economisch, sociaal en cultureel gebied. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het ontwerpen, ontwikkelen en updaten van websites."

STIWOT is de stichting die naast deze website ook de websites TracesOfWar.com, Go2War2.nl, WW2Awards.com en WO2Slachtoffers.nl onder beheer heeft. Voor dit jubileumjaar hebben we in ieder geval een compleet nieuwe versie van TracesOfWar.com op de planning staan. We hopen daar binnenkort meer over te kunnen vertellen.



STIWOT had niet zo ver kunnen komen zonder alle honderden vrijwilligers die in de afgelopen 15 jaar, en de drie jaar voor de oprichting, aan onze websites hebben meegewerkt. Het zijn niet alleen artikelschrijvers, maar ook vrijwilligers die de foto's verzorgen, redactioneel werk verrichten, onderhoud doen, e-mails beantwoorden en verwerken en nog veel meer. Heb je ook interesse om mee te helpen aan onze websites? Neem dan contact met ons op!

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 22-01-2017 13:45:11