TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Miniquiz: Witter zwart van Johan van den Ende

Hoe maak je de juiste keuzes? De Italiaan en SS-officier Marco Sebastini Corletti wordt tijdens de Tweede Wereldoorlog in kamp Dachau en later in het geannexeerde Italië voortdurend met deze vraag geconfronteerd. Door zijn toenemende twijfel over het naziregime gaat Marco op zoek naar antwoorden op essentiële levensvraagstukken, maar meer nog zoekt hij zichzelf. Wanneer hij verliefd wordt op een joodse violiste lijken de tegenstrijdige werelden waarin hij zich begeeft onverenigbaar. Kan hij zijn strijd winnen en zichzelf na zijn keuzes weer in de ogen kijken?



Johan van den Ende beschrijft dit in zijn debuutroman “Witter zwart”, waarvan wij van hem twee exemplaren mogen verloten onder de goede inzendingen van deze miniquiz. U kunt meedoen tot en met 31 december 2017. De winnaars worden in de STIWOT-nieuwsbrief bekend gemaakt. Het boek wordt aan hen toegezonden. Veel succes!

Klik hier om mee te doen!

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: Go2War2.nl
  • Gepubliceerd op: 01-12-2017 19:45:47