TracesOfWar heeft jouw hulp nodig! Wij missen foto's van belangrijke bezienswaardigheden in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Stuur uw foto's in naar input@tracesofwar.com en wordt gepubliceerd!

Miniquiz: Het grote Tweede Wereldoorlog-quizboek

In welk jaar werden in Duitsland de Olympische Spelen gehouden? Hoeveel Italiaanse militairen gaven zich in januari 1941 in Bardia aan de Britten over? Wie was de ontwerper van de Britse ĎStuiterbomí?

De Tweede Wereldoorlog is nog altijd een zeer populair onderwerp, getuige onder andere het grote aantal mensen dat een bijdrage levert aan de website TracesOfWar. Maar wat weet u eigenlijk over de Tweede Wereldoorlog? Hoe groot is uw kennis en omvat deze de gehele periode of een gedeelte hiervan? "Het grote Tweede Wereldoorlog Quizboek" met daarin "1000 vragen om je kennis te testen" geeft antwoord op deze vraag.


Van uitgeverij Karakter mogen wij drie exemplaren verloten van dit boek. Om kans te maken om dit boek te winnen, kunt u tot 17 oktober a.s. deelnemen aan deze miniquiz. De boeken worden verloot onder de goede inzendingen.

Klik hier om mee te doen.

Het grote Tweede Wereldoorlog-quizboek
1000 vragen en antwoorden om je kennis te testen
ISBN: 9789045217765
Meer informatie over dit boek
Bestel nu bij Bol.com
Het grote Tweede Wereldoorlog-quizboek

Gebruikte bron(nen)