TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Fotoverslag Remember September 2013 in Best

Net als vorig jaar was er ook dit jaar weer een Remember September weekend in het Museum Bevrijdende Vleugels in Best. Je kon wederom een rondrit maken in één van de militaire voertuigen van Wheels, er waren demonstraties van miniatuurtanks en schaalmodellen en de restauratiewerkplaats was weer open. Daarnaast kon je ook terecht bij de vliegsimulatoren en was er een demonstratie van radioapparatuur.

Uw reporter was nog geen twee minuten binnen of de Dakota 'Drag-em-oot' maakte een aantal rondjes boven het museum om vermoedelijk daarna haar opwachting te maken op de International Sanicole Airshow in Hechtel, België.


Dakota 'Drag-em-oot'.




Miniatuurtanks en rondritten.




Nieuw in het museum is dat op sommige voertuigen kleine QR-codes geplakt zijn. Je kunt hier, via het gratis wifi netwerk van het museum en je eigen smartphone, filmpjes mee bekijken over de objecten. Via de code op de T-34 van het museum kon een filmpje bekeken worden waar de tank al rijdend te bewonderen is. Een mooie ontwikkeling!

Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 15-09-2013 14:06:43