Luchtoorlog- en Verzetsmuseum CRASH ’40-’45 zoekt vrijwilligers!

Het Luchtoorlog- en Verzetsmuseum CRASH ’40-’45 heeft sinds de intrek in het Fort bij Aalsmeer vanaf 2008 een snelle groei doorgemaakt. Zowel binnen als buiten de museummuren zijn er veel aktiviteiten en werkzaamheden die allemaal worden gedaan door onze vrijwilligers.

Om dat allemaal op een goede manier te kunnen blijven doen zoeken wij nieuwe vrijwilligers, zowel dames en heren. Heeft U affiniteit met de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en wilt U ons museum ondersteunen op een aktieve wijze, waar een veelvoud van taken en mogelijkheden zijn.

Van techniek tot administratief, van rondleider tot kantineondersteuning en heeft U belangstelling om meer hierover te weten, kom dan eens langs en maak kennis met de mensen achter de schermen die het allemaal mogelijk maken.

Laat U informeren en wordt vrijwilliger!
Het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45 is op zaterdag geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur en is gevestigd in het Fort bij Aalsmeer aan de Aalsmeerderdijk 460 in Aalsmeerderbrug (nabij Rijsenhout) De toegang bedraagt €3,50 voor volwassenen en €1,50 voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Donateurs van de stichting en veteranen hebben gratis toegang.

Voor meer informatie over de collectie van het museum en het werk van de Stichting CRASH ’40-’45 kan men vinden op de website www.crash40-45.nl of onze Facebookpagina. Ook kunt U kontakt opnemen met het secretariaat tel. 0297-530667 of via email secretaris@crash40-45.nl

Gebruikte bron(nen)