TracesOfWar heeft jouw hulp nodig! Wij missen foto's van belangrijke bezienswaardigheden in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Duitsland. Stuur uw foto's in naar input@tracesofwar.com en wordt gepubliceerd!

Wood National Cemetery

De National Cemeteries in de Verenigde Staten zijn in principe militaire begraafplaatsen, waar zowel oorlogsgraven, graven van militairen als graven van veteranen zijn. Ook echtgenotes of echtgenoten hiervan kunnen hier begraven worden, als ook personen waar een uitzondering voor wordt gemaakt. Daarnaast zijn er ook per staat speciale begraafplaatsen voor veteranen.

In 2008 waren op de begraafplaats in totaal 38.193 graven.


Op de begraafplaats Wood National Cemetery is het graf van de volgende persoon, die vocht voor de Verenigde Staten van Amerika en die zijn leven heeft gegeven in de oorlog in Afghanistan en/of Operation Enduring Freedom:

14 november 2010 , Specialist Scott T. Nagorski, 27 jaar oud


Op de begraafplaats Wood National Cemetery zijn de graven van de volgende personen, die vochten voor de Verenigde Staten van Amerika en die hun leven hebben gegeven in de oorlog in Irak en/of Operation Iraqi Freedom:

9 april 2004 , Specialist Michelle Marie Witmer, 20 jaar oud
17 april 2004 , Specialist Michael Anthony McGlothin, 21 jaar oud
13 september 2004 , Corporal Adrian Valentine Soltau, 21 jaar oud
9 november 2004 , Staff Sergeant Todd Ryan Cornell, 38 jaar oud
24 juli 2006 , Corporal Stephen William Castner, 27 jaar oud
18 mei 2007 , Sergeant 1st Class Scott James Brown, 33 jaar oud

Heeft u zelf meer informatie over deze locatie? Lever het aan!

Gebruikte bron(nen)