TracesOfWar heeft jouw hulp nodig! Wij missen foto's van belangrijke bezienswaardigheden in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Duitsland. Stuur uw foto's in naar input@tracesofwar.com en wordt gepubliceerd!

Camp Nelson National Cemetery

De National Cemeteries in de Verenigde Staten zijn in principe militaire begraafplaatsen, waar zowel oorlogsgraven, graven van militairen als graven van veteranen zijn. Ook echtgenotes of echtgenoten hiervan kunnen hier begraven worden, als ook personen waar een uitzondering voor wordt gemaakt. Daarnaast zijn er ook per staat speciale begraafplaatsen voor veteranen.

Camp Nelson National Cemetery bevat oorlogsgraven uit de Amerikaanse Burgeroorlog, de Eerste en Tweede Wereldoorlog en de oorlog in Korea. Ook zijn hier veteranen van die oorlogen en andere oorlogen hier begraven. In 2008 waren op de begraafplaats in totaal 13.236 graven.


Op de begraafplaats Camp Nelson National Cemetery zijn de graven van de volgende mensen, die vochten voor de Verenigde Staten van Amerika en die hun leven hebben gegeven in de oorlog in Afghanistan en/of Operation Enduring Freedom:

19 juni 2008 , Captain Eric Daniel Terhune, 34 jaar oud
2 juli 2008 , Specialist Estell Lee Turner, 43 jaar oud


Op de begraafplaats Camp Nelson National Cemetery zijn de graven van de volgende mensen, die vochten voor de Verenigde Staten van Amerika en die hun leven hebben gegeven in de oorlog in Irak en/of Operation Iraqi Freedom:

16 april 2006 , Master Sergeant Clinton Wayne Cubert, 38 jaar oud
23 april 2006 , Sergeant Robert William Ehney, 26 jaar oud
2 september 2007 , Staff Sergeant Delmar White, 37 jaar oud
8 juli 2008 , Corporal William L. McMillan III, 22 jaar oud

Heeft u zelf meer informatie over deze locatie? Lever het aan!

Gebruikte bron(nen)

Lees meer (1)