TracesOfWar heeft jouw hulp nodig! Wij missen foto's van belangrijke bezienswaardigheden in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Duitsland. Stuur uw foto's in naar input@tracesofwar.com en wordt gepubliceerd!

Raleigh National Cemetery

De National Cemeteries in de Verenigde Staten zijn in principe militaire begraafplaatsen, waar zowel oorlogsgraven, graven van militairen als graven van veteranen zijn. Ook echtgenotes of echtgenoten hiervan kunnen hier begraven worden, als ook personen waar een uitzondering voor wordt gemaakt. Daarnaast zijn er ook per staat speciale begraafplaatsen voor veteranen.

In 2008 waren op de begraafplaats in totaal 6066 graven.


Op de begraafplaats Raleigh National Cemetery is het graf van de volgende persoon, die vocht voor de Verenigde Staten van Amerika en die zijn leven heeft gegeven in de oorlog in Afghanistan en/of Operation Enduring Freedom:

19 juli 2012 , Corporal Darrion Terrell Hicks, 21 jaar oud


Op de begraafplaats Raleigh National Cemetery is het graf van de volgende persoon, die vocht voor de Verenigde Staten van Amerika en die zijn leven heeft gegeven in de oorlog in Irak en/of Operation Iraqi Freedom:

11 juli 2007 , Sergeant Courtney Tremayne Johnson, 26 jaar oud

Heeft u zelf meer informatie over deze locatie? Lever het aan!

Gebruikte bron(nen)