TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Beaufort National Cemetery

De National Cemeteries in de Verenigde Staten zijn in principe militaire begraafplaatsen, waar zowel oorlogsgraven, graven van militairen als graven van veteranen zijn. Ook echtgenotes of echtgenoten hiervan kunnen hier begraven worden, als ook personen waar een uitzondering voor wordt gemaakt. Daarnaast zijn er ook per staat speciale begraafplaatsen voor veteranen.

Beaufort National Cemetery bevat oorlogsgraven uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog en andere oorlogen. Ook zijn hier veteranen van die oorlogen en andere oorlogen hier begraven. In 2008 waren op de begraafplaats in totaal 19.759 graven.

Op de begraafplaats Beaufort National Cemetery is het graf van de volgende persoon, die vocht voor de Verenigde Staten van Amerika en die zijn leven heeft gegeven in de oorlog in Afghanistan en/of Operation Enduring Freedom:

6 april 2005 , Major Edward John Murphy, 36 jaar oud

Op de begraafplaats Beaufort National Cemetery zijn de graven van de volgende personen, die vochten voor de Verenigde Staten van Amerika en die hun leven hebben gegeven in de oorlog in Irak en/of Operation Iraqi Freedom:

12 oktober 2005 , Sergeant Donald Devon Furman, 30 jaar oud
12 december 2005 , Staff Sergeant Curtis Anthony Mitchell, 28 jaar oud

Op de begraafplaats Beaufort National Cemetery is één oorlogsgraf van het Gemenebest uit de Tweede Wereldoorlog.

Heeft u zelf meer informatie over deze locatie? Lever het aan!

Gebruikte bron(nen)

32.44112, -80.680237

Lees meer (6)