TracesOfWar heeft jouw hulp nodig! Wij missen foto's van belangrijke bezienswaardigheden in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Duitsland. Stuur uw foto's in naar input@tracesofwar.com en wordt gepubliceerd!

Culpeper National Cemetery

De National Cemeteries in de Verenigde Staten zijn in principe militaire begraafplaatsen, waar zowel oorlogsgraven, graven van militairen als graven van veteranen zijn. Ook echtgenotes of echtgenoten hiervan kunnen hier begraven worden, als ook personen waar een uitzondering voor wordt gemaakt. Daarnaast zijn er ook per staat speciale begraafplaatsen voor veteranen.

In 2008 waren op de begraafplaats in totaal 10.595 graven.


Op de begraafplaats Culpeper National Cemetery zijn de graven van de volgende mensen, die vochten voor de Verenigde Staten van Amerika en die hun leven hebben gegeven in de oorlog in Afghanistan en/of Operation Enduring Freedom:

20 augustus 2013 , Master Sergeant George Allen Bannar Jr., 37 jaar oud
26 april 2017 , Sergeant Cameron Harrison Thomas, 23 jaar oud


Op de begraafplaats Culpeper National Cemetery zijn de graven van de volgende mensen, die vochten voor de Verenigde Staten van Amerika en die hun leven hebben gegeven in de oorlog in Irak en/of Operation Iraqi Freedom:

26 januari 2005 , Lance Corporal Karl Richard Linn, 20 jaar oud
22 juli 2006 , Corporal Adam Joseph Fargo, 22 jaar oud

Heeft u zelf meer informatie over deze locatie? Lever het aan!

Gebruikte bron(nen)

  • Tekst: Fedor de Vries
  • Foto's: Flickr