TracesOfWar heeft jouw hulp nodig! Wij missen foto's van belangrijke bezienswaardigheden in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Duitsland. Stuur uw foto's in naar input@tracesofwar.com en wordt gepubliceerd!

Fort Mitchell National Cemetery

De National Cemeteries in de Verenigde Staten zijn in principe militaire begraafplaatsen, waar zowel oorlogsgraven, graven van militairen als graven van veteranen zijn. Ook echtgenotes of echtgenoten hiervan kunnen hier begraven worden, als ook personen waar een uitzondering voor wordt gemaakt. Daarnaast zijn er ook per staat speciale begraafplaatsen voor veteranen.

In 2008 waren op de begraafplaats in totaal 6736 graven.


Op de begraafplaats Fort Mitchell National Cemetery zijn de graven van de volgende personen, die vochten voor de Verenigde Staten van Amerika en die hun leven hebben gegeven in de oorlog in Afghanistan en/of Operation Enduring Freedom:

6 juli 2009 , Specialist Isaac Lee Johnson, 24 jaar oud
7 augustus 2009 , Sergeant Jerry Randall Evans Jr., 23 jaar oud


Op de begraafplaats Fort Mitchell National Cemetery zijn de graven van de volgende personen, die vochten voor de Verenigde Staten van Amerika en die hun leven hebben gegeven in de oorlog in Irak en/of Operation Iraqi Freedom:

30 maart 2005 , Warrant Officer Charles G. Wells Jr., 32 jaar oud
7 januari 2006 , 1st Lieutenant Joseph David Demoors, 36 jaar oud
13 augustus 2007 , Staff Sergeant Eric Dwayne Cottrell, 39 jaar oud
8 maart 2010 , Sergeant Lakeshia Mesha Bailey, 23 jaar oud
2 juli 2010 , Sergeant Johnny W. Lumpkin, 38 jaar oud

Heeft u zelf meer informatie over deze locatie? Lever het aan!

Gebruikte bron(nen)

Lees meer (1)