TracesOfWar heeft jouw hulp nodig! Wij missen foto's van belangrijke bezienswaardigheden in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Duitsland. Stuur uw foto's in naar input@tracesofwar.com en wordt gepubliceerd!

Bay Pines National Cemetery

De National Cemeteries in de Verenigde Staten zijn in principe militaire begraafplaatsen, waar zowel graven van oorlogslachtoffers, graven van militairen als graven van veteranen zijn. Ook echtgenotes of echtgenoten hiervan kunnen hier begraven worden, als ook personen waar een uitzondering voor wordt gemaakt. Daarnaast zijn er ook per staat speciale begraafplaatsen voor veteranen.

Bay Pines National Cemetery werd geopend in 1933 voor veteranen die stierven in de omliggende ziekenhuizen. In 2008 waren op de begraafplaats in totaal 27.369 graven.


Op de begraafplaats Bay Pines National Cemetery zijn de graven van de volgende mensen, die vochten voor de Verenigde Staten van Amerika en die hun leven hebben gegeven in de oorlog in Afghanistan en/of Operation Enduring Freedom:

8 oktober 2002 , Lance Corporal Antonio James "Tony" Sledd, 20 jaar oud
12 maart 2010 , Corporal Jonathan Daniel "Jonny" Porto, 26 jaar oud
16 juni 2011 , Sergeant Mark Andrew Bradley, 25 jaar oud


Op de begraafplaats Bay Pines National Cemetery zijn de graven van de volgende mensen, die vochten voor de Verenigde Staten van Amerika en die hun leven hebben gegeven in de oorlog in Irak en/of Operation Iraqi Freedom:

21 juni 2005 , Sergeant James Douglas Stewart, 29 jaar oud
29 augustus 2005 , 2nd Lieutenant Charles Robert Rubado, 23 jaar oud
3 oktober 2005 , Private 1st Class Roberto Carlos Baez, 19 jaar oud

Heeft u zelf meer informatie over deze locatie? Lever het aan!

Gebruikte bron(nen)