TracesOfWar heeft jouw hulp nodig! Wij missen foto's van belangrijke bezienswaardigheden in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Duitsland. Stuur uw foto's in naar input@tracesofwar.com en wordt gepubliceerd!

Roseburg National Cemetery

De National Cemeteries in de Verenigde Staten zijn in principe militaire begraafplaatsen, waar zowel graven van oorlogslachtoffers, graven van militairen als graven van veteranen zijn. Ook echtgenotes of echtgenoten hiervan kunnen hier begraven worden, als ook personen waar een uitzondering voor wordt gemaakt. Daarnaast zijn er ook per staat speciale begraafplaatsen voor veteranen.

Roseburg National Cemetery werd geopend in 1897. Op de begraafplaats zijn nu meer dan 6100 graven.


Op de begraafplaats Roseburg National Cemetery zijn de graven van de volgende personen, die vochten voor de Verenigde Staten van Amerika en die hun leven hebben gegeven in de oorlog in Afghanistan en/of Operation Enduring Freedom:

15 april 2009 , Private 1st Class Richard Allen "Rick" Dewater, 21 jaar oud
28 november 2009 , Petty Officer 3rd Class David M. Mudge, 22 jaar oud


Op de begraafplaats Roseburg National Cemetery zijn de graven van de volgende personen, die vochten voor de Verenigde Staten van Amerika en die hun leven hebben gegeven in de oorlog in Irak en/of Operation Iraqi Freedom:

4 oktober 2006 , Private 1st Class Dean Robert Bright, 32 jaar oud
28 januari 2008 , Private 1st Class Joshua Anthony Richard Young, 21 jaar oud
26 januari 2005 , Corporal James Lee Moore, 24 jaar oud

Heeft u zelf meer informatie over deze locatie? Lever het aan!

Gebruikte bron(nen)