Op ontdekkingsreis naar historische bezienswaardigheden? Download de TracesOfWar-app direct in Google Play of in de Apple App Store.
Na mijn studie Nederlandse taal- en letterkunde (afstudeerrichting: zeventiende-eeuwse taal- en letterkunde) een jaar werkzaam geweest als assistent-uitgever bij Gary Schwartz in Maarssen (uitgever van kunstboeken). Daarna ruim twaalf jaar in het grafische vak actief als corrector en projectmanager, Vervolgens ruim 22 jaar gewerkt bij C&F Report als eindredacteur en projectmanager. Gepensioneerd sinds 1 mei 2020. Ik ben actief als vrijwilliger bij handbalvereniging Aristos te Amsterdam en als eindredacteur van Handbal Inside, het enige Nederlandse handbaltijdschrift (verschijnt viermaal per jaar). Daarnaast ben ik eindredacteur van EigenWijs, een donateurskrant van het Amsterdam UMC, locatie VUmc, en van Alzheimercentrum Amsterdam (met name voor persberichten en het jaarbericht).

Geschreven artikelen

Bestel: Himmlers kinderen

https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=4830&url=https://www.bol.com/nl/nl/p/himmlers-kinderen/9300000139607519&f=TXL&name=townl&subid=book