TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Fotoverslag Bussum Bridgehead 2014

Waar we twee jaar geleden nog vergeefs op een zaterdag op zoek gingen Bussum Bridgehead hadden we dit jaar meer geluk. Het helpt als je de goede informatie weet te vinden en niet op de zaterdag, maar op de zondag gaat, dan is het kamp tenminste geopend. Helaas regende het een beetje toen uw reporter vanmorgen vertrok. Dat 'beetje' was er wel af toen we in Bussum aankwamen. Het kwam met bakken uit de lucht en het hele terrein was de afgelopen dagen veranderd in een enorme modderpoel.

Wij kwamen uiteraard voor het Tweede Wereldoorlog deel, maar er waren ook re-enactors die de Eerste Wereldoorlog uitbeelde, alsmede de Koude Oorlog en alles erna. Tevens waren er wapendemonstraties, exercities, mockbattles en een militariamarkt. En uiteraard modder, heel veel modder. Het terrein met haar oude ruïnes biedt wel de ideale plek voor foto's. Hopen we alleen dat het volgend jaar beter weer is.







Gebruikte bron(nen)

  • Bron: STIWOT
  • Gepubliceerd op: 11-05-2014 20:23:55