TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

5 mei aktiviteiten bij CRASH museum

Op zaterdag 5 mei 2018 wordt in het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum’40-’45 en op het fort terrein Bevrijdingsdag gevierd.

Kinderfeest in samenwerking met het Oranje comité uit Hoofddorp. Op het Fortterrein wordt een aantal speeltoestellen geplaatst. Kinderen mogen deze speeltoestellen gratis gebruiken en kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis het museum bezoeken.

Een bevrijdingscolonne die een rondrit maakt door de Haarlemmermeer passeert het museum tussen ca. 15.15 uur en 15.45 uur. (tijd onder voorbehoud).

Entree tot het museum is € 3,50 voor volwassenen en.€1,50 voor kinderen van 6 tot 12 jaar, contant te betalen. Voor kinderen tot 6 jaar is de toegang gratis.

Het museum, dat is gevestigd in het Fort bij Aalsmeer aan de Aalsmeerderdijk 460 in Aalsmeerderbrug is geopend op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.

Voor meer informatie over het museum en het werk van het CRASH Luchtoorlog –en Verzetsmuseum ’40-‘45 kan men kijken op de website www.crash40-45.nl, op Instagram of onze Facebook pagina.

Gebruikte bron(nen)