TracesOfWar heeft jouw hulp nodig! Wij missen foto's van belangrijke bezienswaardigheden in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Duitsland. Stuur uw foto's in naar input@tracesofwar.com en wordt gepubliceerd!

Wilmington National Cemetery

De National Cemeteries in de Verenigde Staten zijn in principe militaire begraafplaatsen, waar zowel oorlogsgraven, graven van militairen als graven van veteranen zijn. Ook echtgenotes of echtgenoten hiervan kunnen hier begraven worden, als ook personen waar een uitzondering voor wordt gemaakt. Daarnaast zijn er ook per staat speciale begraafplaatsen voor veteranen.

In 2008 waren op de begraafplaats in totaal 6228 graven.


Op de begraafplaats Wilmington National Cemetery is het graf van de volgende persoon, die vocht voor de Verenigde Staten van Amerika en die zijn leven heeft gegeven in de oorlog in Afghanistan en/of Operation Enduring Freedom:


1 oktober 2012 , Sergeant Thomas J. Butler IV, 25 jaar oud


Op de begraafplaats Wilmington National Cemetery zijn de graven van de volgende personen, die vochten voor de Verenigde Staten van Amerika en die hun leven hebben gegeven in de oorlog in Irak en/of Operation Iraqi Freedom:

12 mei 2005 , Sergeant John McClellan Smith, 22 jaar oud
29 juni 2009 , Sergeant 1st Class Edward C. Kramer, 39 jaar oud

Heeft u zelf meer informatie over deze locatie? Lever het aan!

Gebruikte bron(nen)

  • Tekst: Fedor de Vries
  • Foto's: Flickr
Lees meer (1)