TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Fletcher Hotel-Restaurant Erica

    Knus hotel gelegen nabij Nijmegen
    Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica. Het hotel in Berg en Dal is uniek gelegen midden in de bossen én is slechts enkele kilometers verwijderd van de karakteristieke stad Nijmegen. Bovendien vindt u hier natuurrijke plekken als de Ooijpolder en het heuvellandschap van Groesbeek.
    * Authentiek hotel met overdekt zwembad
    * Culinair Restaurant Villa
    * Op steenworp afstand van de oudste stad van Nederland
    * Officiële trouwlocatie
    * Acht multifunctionele vergaderzalen
    * Te combineren met een dagje Burgers’ Zoo

    Onbezorgd genieten
    Voor een zorgeloos en ontspannen verblijf zit u bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica goed. Het sfeervolle hotel beschikt over aangename faciliteiten. Zo kunt heerlijk baantjes trekken in het binnenzwembad. Tevens kunt u de prachtige omgeving per fiets verkennen met onze e-bikeverhuur.
    Voor een uitgebreide lunch of heerlijk à la carte diner kunt u plaatsnemen in Restaurant Villa. Hier geniet u van een Frans georiënteerde keuken, diverse seizoensspecialiteiten en een fijne selectie wijnen. Voor zakelijke doeleinden zijn er multifunctionele vergaderzalen ter beschikking.

    Midden in de bossen
    Fletcher Hotel-Restaurant Erica is voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers de ideale bestemming voor een nachtje of weekendje weg. Bezoek de historische binnenstad van Nijmegen en ontdek diverse musea en boetiekjes. Voor bijzondere flora en fauna gaat u op pad in de Ooijpolder, Millingerwaard of het heuvellandschap van Groesbeek.
    Dagje uit met overnachting
    Combineer uw hotelovernachting met een bezoek aan Burgers’ Zoo. U vindt de tickets met overnachting op de pagina met arrangementen.
    Ons team heet u van harte welkom!

    Heeft u zelf meer informatie over deze locatie? Lever het aan!

    Gebruikte bron(nen)

    • Tekst: Fletcher Hotels
    • Foto's: Fletcher Hotels