Het Informatiecentrum Slag om Arnhem bevindt zich op de noordoever van de Rijn vlakbij de John Frostbrug. Het staat dan ook op heilige grond: precies op de plek waar meer dan zestig jaar geleden zo hevig is gevochten. Het informatiecentrum was eerst ondergebracht in een gebouw dicht bij de brug. Op 30 maart 2017 is het op een nieuwe locatie vlakbij de brug geopend.

Voor de actuele bezoekersinformatie, kunt u terecht op de website van het museum.

Heeft u zelf meer informatie over deze locatie? Lever het aan!

Gebruikte bron(nen)

Gerelateerde boeken

De slag om Arnhem
Operation Market-Garden

4mei

Airborne at the Bridge ontvangt eerste vier weken ruim 6.000 bezoekers

Sinds de opening van Airborne at the Bridge ontving de nieuwe dependance van het Airborne Museum ruim 6.000 bezoekers. Dit prachtige resultaat laat zien dat de herinnering aan Market Garden nog altijd levend is en vele bezoekers trekt, aldus Gelders gedeputeerde Jan Jacob van Dijk voor recreatie en toerisme.

Lees meer

30mrt

Fotoverslag Opening 'Airborne at the Bridge'

Op 30 Maart 2017 is het informatiecentrum Airborne at the Bridge op een nieuwe locatie heropend. Bij de feestelijke opening waren 3 Arnhem veteranen aanwezig: Arthur Letchford, David Whiteman en Geoff Roberts. Arthur is een van de weinige veteranen die tijdens de Slag om Arnhem de brug heeft bereikt en op deze locatie heeft gevochten.

Lees meer

Lees meer (1)