TracesOfWar heeft uw hulp nodig! Elke euro die u bijdraagt steunt enorm in het voortbestaan van deze website. Ga naar stiwot.nl en doneer!

Airborne at the Bridge

Het Informatiecentrum Slag om Arnhem bevindt zich op de noordoever van de Rijn vlakbij de John Frostbrug. Het staat dan ook op heilige grond: precies op de plek waar meer dan zestig jaar geleden zo hevig is gevochten. Het informatiecentrum was eerst ondergebracht in een gebouw dicht bij de brug. Op 30 maart 2017 is het op een nieuwe locatie vlakbij de brug geopend.

Voor de actuele bezoekersinformatie, kunt u terecht op de website van het museum.

Heeft u zelf meer informatie over deze locatie? Lever het aan!

Gebruikte bron(nen)

Gerelateerde boeken

51.976436, 5.909266

Britse veteranen na twee coronajaren weer bij herdenking Market Garden

aug2022

Britse veteranen na twee coronajaren weer bij herdenking Market Garden

Als vanouds komen Britse veteranen weer naar Gelderland voor een herdenking en wandeltocht rond operatie Market Garden in de Tweede Wereldoorlog. Corona gooide de afgelopen twee jaar roet in het eten.

Lees meer

Airborne Herdenkingen - Taxi charity message

sep2021

Airborne Herdenkingen - Taxi charity message

Onze Airborne veteranen in het Verenigd Koninkrijk betreuren het er dit jaar weer niet bij te kunnen zijn om in de Airborne regio hun gevallen kameraden te gedenken. Met dank en dankzij de inzet van onze partner, de Britse Taxi Charity for Military Veterans, hebben enkele veteranen een boodschap voor de Nederlanders.

Lees meer

Lees meer (1)